Fredags eftermiddag och sen


Kväll hem. Lagerlasten till Kristinehamn dröjer. Personalen gör det de kan för att få ihop ordern. Trailern ska gå mars månad ut, enligt chefen. Helgen. Timmarna. Väntan. På en ändring. Ljuset i kupén ändrar sig. IPhone väljer vitbalans själv. Nu dagsljus. Hemmaåkarn Ruud transport Sagstua ligger hundratalet från anläggningen jag lastar ut från.

Nya däck på driven och fram. Fälgen vänster pusher bör bytas om man ska gå på vad däckkillen i Arvika sa när jag var där för ett bra tag sen. Slitbanan hade börjat lossna. Kände det mellan Skarnes och Kongsvinger. Spricka. Gick ner till däckfirman i höjd med utfarten till Gunnarskog och flygfältet. Han drog ut i det längsta med att sätta på sig långkalsonger. Typ oviktigt vetande. Nästa vecka ska Finnvedens lastvagnar i Kristinehamn fortsätta laga lastbilen. Den är uttagen 2010. Bredvid ställde sig en bil från Suldal transport. Solen på väg ner. 15.09

Published by Tomas Fredriksson

Chaufför, skrivare och fotograf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: