Fredags eftermiddag och sen


Kväll hem. Lagerlasten till Kristinehamn dröjer. Personalen gör det de kan för att få ihop ordern. Trailern ska gå mars månad ut, enligt chefen. Helgen. Timmarna. Väntan. På en ändring. Ljuset i kupén ändrar sig. IPhone väljer vitbalans själv. Nu dagsljus. Hemmaåkarn Ruud transport Sagstua ligger hundratalet från anläggningen jag lastar ut från.

Nya däck på driven och fram. Fälgen vänster pusher bör bytas om man ska gå på vad däckkillen i Arvika sa när jag var där för ett bra tag sen. Slitbanan hade börjat lossna. Kände det mellan Skarnes och Kongsvinger. Spricka. Gick ner till däckfirman i höjd med utfarten till Gunnarskog och flygfältet. Han drog ut i det längsta med att sätta på sig långkalsonger. Typ oviktigt vetande. Nästa vecka ska Finnvedens lastvagnar i Kristinehamn fortsätta laga lastbilen. Den är uttagen 2010. Bredvid ställde sig en bil från Suldal transport. Solen på väg ner. 15.09

Publicerad av Tomas Fredriksson

Lastbilschaufför och skrivare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: