Låg punkt


Som en av figurerna i filmen The Holiday säjer när hon blir sviken av en pojkvän och ser som utväg att byta hus med en nästan likadan figur på andra sidan atlanten. Titanicskådespelerskan briljerar. Till skillnad mot mej, ikväll. Försöker träna då jag borde vila. kroppen sa ifrån ordentligt i natt efter ett pass magträning. Och det här ska vara en blogg. Nä nu tror jag skam går på tomgång. Eller vad detta var. Bla bla bla. Som en av vännerna skriver  i brist på annat. Low point

Published by Tomas Fredriksson

Chaufför, skrivare och fotograf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: