Låg punkt


Som en av figurerna i filmen The Holiday säjer när hon blir sviken av en pojkvän och ser som utväg att byta hus med en nästan likadan figur på andra sidan atlanten. Titanicskådespelerskan briljerar. Till skillnad mot mej, ikväll. Försöker träna då jag borde vila. kroppen sa ifrån ordentligt i natt efter ett pass magträning. Och det här ska vara en blogg. Nä nu tror jag skam går på tomgång. Eller vad detta var. Bla bla bla. Som en av vännerna skriver  i brist på annat. Low point

Publicerad av Tomas Fredriksson

Lastbilschaufför och skrivare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: