Två trappor upp på lärcenter


Får Tomas Boströms låt Via dolorosa. Vildhonung – musikal eller nåt ditåt, som jag hjälpte en kör i Älvsbacka under tiden som brodern var där som kantor. Med i kören var Anders Halvarsson som tillsammans med sin bror Christer är ett namn att lägga på minnet. Gick just förbi Christer som kom ner för den stora breda trappan inne på Lärcenter i Forshaga. Då jag gick här hette den Centralskolan. Christer och historier. Vad lärde ni er på lektionerna? Historier. Förutom att han och brodern är duktiga musiker, är Christer en fena på att berätta historier.

Två trappor upp

Två trappor ner

På Via Dolorosa

Dag som skriver. Är.

Sliter med första och andra tenorstämmorna till mässan Gloria. Lyssnar på Oslo Gospel Choirs inspelningar. Tore W Aas arrangerar härligt. Har Dropbox öppen där nötterna är. Går till pianot och tragglar ton för ton. Ett steg i taget. Rätt. Agnes från Deje. Agnus Dei. Gospelpartiet

Fågelvikskören tillsammans med Mattias Pettersson från gruppen Starboys hjälper till. Han hjälpte oss i musikalen Befriad. I rollen som Jesus. Samma nu.

Jag ser det som en stor förmån att sjunga med honom. Och med kören. Som består av solister. Vem som helst kan sola. Fatta att jag trivs.

Published by Tomas Fredriksson

Chaufför, skrivare och fotograf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: