Grekisk restaurant är inte lika med god mat


Men restaurant Rhodos bakom kyrkan var en fullträff. En servitör rekommenderade ett spett med olika sorters kött i blandning med grönsaker. Såsen var Tsatsiki. Killarna som serverade var från Turkiet och Kurdistan. Mitt damsällskap berättade att det hade varit en pizzeria där innan. Nora är pittoreskt. Klientelet är mestadels turister, svenskar och utlänningar, några boende på orten givetvis. Kan tänka mej att raggarrundan går förbi torget.

Hösten närmar sig. Temperaturen var strax över tio grader. Mulet. Inga tunga moln som sakta rör sig över den i mångt och mycket ännu sovande staden. SMHI och YR.no visar regn. Det behöver man inga fiskfjäll att spå i för att förstå.

Publicerad av Tomas Fredriksson

Lastbilschaufför och skrivare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: