Grekisk restaurant är inte lika med god mat


Men restaurant Rhodos bakom kyrkan var en fullträff. En servitör rekommenderade ett spett med olika sorters kött i blandning med grönsaker. Såsen var Tsatsiki. Killarna som serverade var från Turkiet och Kurdistan. Mitt damsällskap berättade att det hade varit en pizzeria där innan. Nora är pittoreskt. Klientelet är mestadels turister, svenskar och utlänningar, några boende på orten givetvis. Kan tänka mej att raggarrundan går förbi torget.

Hösten närmar sig. Temperaturen var strax över tio grader. Mulet. Inga tunga moln som sakta rör sig över den i mångt och mycket ännu sovande staden. SMHI och YR.no visar regn. Det behöver man inga fiskfjäll att spå i för att förstå.

Published by Tomas Fredriksson

Chaufför, skrivare och fotograf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: